dinsdag 14 juni 2016

Uit eten in Utrecht: Restaurant Aandacht voor eten


Op initiatief van een vriend heb ik vanavond samen met hem bij restaurant "Aandacht voor eten" gegeten. We kozen voor een tweepersoons familiediner voor 29 euro per persoon. 

In totaal kregen we 8 kleine gerechtjes, van ieder steeds twee stuks. We begonnen met een schaaltje met wat vleeswaren en buffelmozzarella met pesto (9). 

Vervolgens 3 schaaltjes met oa gele biet (9) en vlees met tonijnsalade (9). 

Als hoofdgerecht hadden we kalfslende (9), schelvis (9) een klein schaaltje risotto (9) en een beetje gegrilde aubergine met tomaat (9). 

Het toetje bestond uit twee kleine stukjes taart en een beetje mousse (9).
Vaak zie je in restaurants dat als je een wat groter aantal kleine gerechtjes bestelt, de kwaliteit van de afzonderlijke gerechten wat tegenvalt. Hier smaakte alles even goed, niet uitzonderlijk maar wel erg lekker. 

Hoewel er een fles water op tafel stond werd er niet moeilijk gedaan toen we om gewoon kraanwater vroegen. De hoeveelheid eten was ruim voldoende. Voor mensen met wat minder eetlust zou het waarschijnlijk net iets te veel zijn. Dit ondanks dat er geen brood werd geserveerd bij het eten. 

Het restaurant is erg gezellig ingericht en de vrouwelijke bediening was erg vriendelijk. Ik ga hier zeker nog een keer terugkomen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten