vrijdag 3 juni 2016

Uit eten in Wijk aan Zee: Hotel Sonnevanck


Ik was met een vriend bij Sonnevanck voor een korte vakantie.

Maandagavond heb ik hier vooraf een aspergesoep gegeten (7) en als hoofdgerecht een lamsbiefstuk (9) met daarbij seizoensgroenten, onder andere knolselderij (8) en frites (7). Als toetje 3 bolletjes heerlijk ijs (9).

Dinsdagmiddag heb ik broccolicourgettesoep gegeten (8) en tortelini gevuld met spinazie (8).

Dinsdagavond vooraf tomatensoep (7), als hoofdgerecht asperges met ham (9) en als toetje crême brulée (8). Het eten is hier gewoon goed en niet al te duur. Bij het eten heb ik veel gratis koud kraanwater gedronken en een verse jus die helaas al een tijdje stond (7).

Op het terras kun je heerlijk zitten. Het bijbehorende hotel is ook zeer geschikt en niet duur! om te overnachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen