vrijdag 26 augustus 2016

Mijn vijftigste verjaardag

Vandaag, vrijdag 26 augustus 2016, is het zover, ik word vijftig jaar oud! Vanavond ga ik dat met vrienden uit Utrecht en omgeving vieren met een etentje bij Kolintang, mijn favoriete restaurant.

7 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je verjaardag, Erik wat een mijlpaal. Geniet van deze mooie dag en het lekkere eten vanavond!!

  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé, dat is vandaag! Van harte!
  En vijftig is best wel een aparte leeftijd (denk ik, heb zelf nog geen ervaring). Geniet ervan en dat je nog heel veel lekkere etentjes, inspirerende boeken en fabuleuze muziek zal ontdekken en ervaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Bettina, Niek en Anna, dank voor jullie felicitaties! Het is altijd fijn als mensen aan me denken, ook al kennen ze me niet zo goed zoals jullie. Het eten vanavond bij Kolintang was geweldig. We waren met 20 mensen. Frans, de eigenaar en chefkok van Kolintang had het eten in au bain marie bakken klaargezet. Er was ruim voldoende, maar gelukkig ook weer niet overdadig veel. Sommige mensen konden nog een portie mee naar huis nemen voor morgen. Frans had de zaak mooi versierd met een versierde stoel voor mij, ballonnen en vlaggetjes met 50 erop. Iedereen was het er over eens dat het eten geweldig was. Mocht een van jullie om wat voor reden dan ook ooit in Utrecht Lunetten zijn dan kan ik deze zaak van harte aanbevelen. Dit was het dan voor vandaag, maar volgende week zaterdag doe ik het nog een keer over met vrienden van de middelbare school. Groetjes en een prettig blogjaar, Erik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo, jij hebt het grootst aangepakt! En ook nog zo geslaagd. Hartstikke fijn. Dat gaat volgende week vast weer net zo'n feest worden.

   Verwijderen
 4. Ben even niet zo actief in blogland, Erik, maar alsnog van harte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Koen, ook bedankt voor de felicitatie. Groetjes, Erik

   Verwijderen