woensdag 17 juni 2020

Blogpauze

Ik voel weer eens de behoefte om een tijdje vrij te nemen van mijn blog. In tegenstelling tot de andere keren dat ik een blogpauze nam, ben ik er nu vrij zeker van dat ik over een tijdje weer verder ga met bloggen.

Ik heb nog wel het een en ander op mijn programma staan. Ik denk dat het komende jaar het bekijken van films en het erover bloggen het belangrijkste onderdeel van mijn blog blijft. Op filmgebied heb ik in ieder geval nog op het programma staan, het bekijken en bespreken van:
- Alle films die ik in huis heb van Buster Keaton en Charles Chaplin
- Alle VPRO reisdocumentaires
- Al mijn favoriete Nederlandse films
- Al mijn favoriete films, voor zover ik die nog niet besproken heb

Verder wil ik bekijken en zo nodig bespreken:
- Alle films van Ghibli
- Alle Disney-films
- Alles van Laurel en Hardy

Als het goed is ben ik eind 2021 bij met het bespreken van films.

Voor wat betreft boeken, restaurantbesprekingen, recepten en andere stukjes zie ik wel wat de toekomst brengt. In principe ga ik weer verder met mijn blog vanaf 1 oktober, maar dat kan natuurlijk ook eerder of later worden. In de tussentijd blijf ik gewoon stukjes schrijven als ik daar zin in heb.

Reacties op dit blog zijn meer dan welkom.

6 opmerkingen:

 1. Lekker doen waar je je goed bij voelt Erik. We zien het wel. Ik ben meer van de boeken en stukjes dan van de films. Maar ik kom geregeld kijken. Fijne zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Jannie, dank je. Ik zal wel af en toe blijven reageren op jouw blog. Waarschijnlijk ga ik over een tijdje gewoon weer verder met bloggen. Groetjes, Erik

   Verwijderen
 2. Ha erik ik heb je blog weer gelezen ik heb deze week geen contact met je gehad omdat het werk envde andere dingen erg veel was voor me ik bel je gauw weer groeten maarten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Erik, ik ben erg benieuwd naar je recensies van de Dikke en Dunne. Heb veel films van ze gezien en er ronduit van genoten! Kostelijk duo & tijdloos!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Clen, we zullen zien als het zover is. Van Laurel & Hardy wil ik niet alles bespreken, alleen mijn favorieten. Groetjes, Erik

  BeantwoordenVerwijderen