dinsdag 11 juni 2019

Blogpauze

Ik neem een lange blogpauze, ook om te kijken of en hoe ik nog verder wil gaan met mijn blog. Jullie horen wel weer van mij.

8 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Hoi Niek, het is na bijna 1 jaar fanatiek bloggen wel even tijd om een rustpauze te nemen en mij te bezinnen op hoe ik verder wil gaan met mijn blog. Groetjes, Erik

   Verwijderen
 2. Je bent het laatste jaar ook wel heel erg actief geweest. Dus ik kan me voorstellen dat je even een pauze wilt en wat bezinning. Ik zit zelf ook in dat proces. Maar we blijven elkaar in de gaten houden. Het ga je goed ondertussen. Groetjes, Jannie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Jannie, zo lang ik mijn blog bijhoud (nu nog net geen 5 jaar), heb ik om het jaar een flinke pauze genomen om wat uit te rusten en mij te bezinnen op het hoe nu verder te gaan. Ik heb geen idee of ik over een tijdje weer verder ga. Aan de ene kant vind ik dat ik vrijwel alles gezegd heb , wat ik wilde zeggen, en aan de andere kant vind ik het ook wel leuk om stukjes te schrijven. We zullen zien. Groetjes, Erik

   Verwijderen
 3. Hoi Erik, je hebt ook zoveel verschillende onderwerpen uitgebreid bij de kop gehad! Kan me voorstellen dat de inspiratie op een gegeven moment op is. Dan moet je de bron eerst weer vullen. Succes daarmee, hoop wel dat je terugkomt want ik lees je graag al reageer ik niet altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Hella, dank je! Ik waardeer jouw reacties ook altijd erg, en natuurlijk ben ik een enthousiast lezer van jouw blog. We zitten ook min of meer in hetzelfde schuitje, allebei met een ziekte waardoor we niet volledig met de normale gang van zaken mee kunnen draaien.
   Ik heb geen idee of ik nog terugkom met mijn blog, maar ik vind stukjes schrijven wel leuk, dus de kans dat ik terugkom is er zeker. Maar ik vind ook dat ik iets te melden moet hebben, dat lijkt mij voor mijn lezers ook wel zo leuk. Vandaar dat ik er een tijdje mee stop om te bedenken, hoe ik nu verder wil gaan.
   Ik blijf in de tussentijd wel gewoon reageren op de blogs van de mensen die ik volg.
   Groetjes, Erik

   Verwijderen
 4. Groot gelijk om even afstand te nemen en te bezinnen wat je wilt.
  Ik lees je stukjes graag, reageer niet vaak omdat ik mijzelf daar niet altijd de tijd voor gun.
  Ik zie je wel weer verschijnen/of niet... Doe wat voor jezelf goed voelt ! Succes met alles en het gaat je goed !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Con, bedankt. Ik zie wel of ik over een tijdje weer ga bloggen of niet. Voorlopig doe ik het even rustig aan. Groetjes, Erik

   Verwijderen