dinsdag 6 maart 2018

Uit eten in Utrecht: Libanees restaurant Comptoir Libanais

Maandagavond heb ik op het voorstel van een vriend samen met hem gegeten in Comptoir Libanais, een Libanees restaurant dat gevestigd is in Hoog Catherijne.

We hadden afgesproken om 18.00 uur. Terwijl ik op mijn vriend wachtte heb ik een linzensoep gegeten (8). Nadat mijn vriend aangekomen was, hebben we samen een plaat met verschillende mezzes (voorgerechten) gegeten. De schaal bevatte 2 balletjes falafel, wat hummus, wat brood, wat salade, een graangerecht en nog iets mayonaise-achtigs. Ik was er niet erg enthousiast over (6).

Toevallig belde tijdens het eten een andere vriend die bij een vestiging van dezelfde zaak in Londen erg lekker gegeten had. Daarom was hij met zijn vriendin en de familie van zijn vriendin hier uit eten geweest. Ik zei tegen hem dat ik het eten niet veel bijzonders vond, de inrichting van de zaak erg leuk en de muziek sfeervol. Hij antwoordde dat hij het op alle drie de punten met mij eens was, ook de matige kwaliteit van het eten.

Bij het eten heb ik nog een groot glas verse jus (wel lekker koud, maar niet helemaal vers (7)) gedronken en drie glazen kraanwater. De rekening viel mee, samen waren we 31 euro kwijt.

Ik wil dit restaurant nog wel een herkansing geven, maar dan ga ik voor een lamstajine in plaats van de mezzes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten