donderdag 23 juni 2016

Uit eten in Den Bosch: Restaurant Ries


Vanavond heb ik met 2 vriendinnen bij restaurant Ries gegeten. Een van de vriendinnen is vegetariër, de andere had net als ik een menu met vis als voorgerecht en vlees als hoofdgerecht.
Het voorgerecht was roodbaars met een soort salade met knolraap (9)

Hoofdgerecht gegrilde entrecote, mooi rood van binnen (9) met bijpassende groenten (8) en frites (8) 

Als toetje hadden we een warm stukje perentaart, met wat appeltaartijs, een klein stukje spekkoek, wat appelcompote en opgeklopte boerenyoghurt (9).
Het eten was weinig avontuurlijk, maar smaakte wel erg goed. We kregen ook gewoon Brabants kraanwater bij het eten. De met zeezout gezouten roomboter bij het brood was ook erg lekker.
Hoewel wij het eten net niet bijzonder genoeg vonden om een keer terug te komen, hebben we wel een hele prettige avond gehad. Een prima restaurant om een keer te eten als je in Den Bosch bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen